En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı işaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” alfabesı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bu üzere soruların cepheıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan dayanıklı çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru işlemaretlerine münasebet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bağırsakin bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

Kamu Binaları: Amme binaları, çoklukla şişko olarak insanların bulunduğu ve acil manzara tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, halk binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha Yangın Kapısı Fiyatları sıkı bir şekilde uygulanır.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriya maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yatay ortam ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği midein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri hordaki gibidir.

Kaçış için kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sınırlı basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle engel, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yakışır fiyatlarla iye olgunlaşmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page