Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, sert albeni koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık dokumalmaması gereken bir çalışmalemdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil bulunmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Dairesel tasar Yangın çıkış kapısı istanbul çizim, ayak izini en aza indirirken mümbit amudi harekete destur verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar için tatbikî bir seçim haline getirir.

midein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste mezuniyet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı güzel rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page